Hvilke hold har Fodbold?

 • Herrer 1

   

  Træner Robert Nielsen
  Række  Serie 2
  Træningstider 

  Mandag kl. 18.45-20.15

  Onsdag kl. 20.00-21.30

  Træningssted
  Jens Jessens Vej 20, kunstgræs 1
 • Herrer 2

   

  Træner To be announced 
  Række  Serie 3
  Træningstider 

  Mandag kl. 18.45-20.15

  Onsdag kl. 20.00-21.30

  Træningssted
  Jens Jessens Vej 20, kunstgræs 1
  Hyggeholdet, der i folkemunde er kendt som ”Hygge”, har eksisteret siden år 2000 og er i dag et af de eneste herrehold i VLI med direkte tilknytning til den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole. Vi henter nemlig langt størstedelen af vores spillere på Frederiksberg campus, hvor vi har scouts udstationeret på næsten alle studieretninger. Der er dog plads til alle og vi har i dag både studerende fra andre studier i København samt færdiguddannede på Hyggeholdet. Vi nyder godt af et stærkt fællesskab og tager gerne på Acacievej til 3. halvleg efter fredagskampe. Da de fleste spillere er studerende, er der på holdet stor forståelse for, at skolen i perioder kommer i første række. Hygge har gennem tiderne repræsenteret VLI i de fleste af de Københavnske serie-rækker og ligger i dag rangeret som VLIs 2. hold.
 • Herrer 3

   

  Træner Jens Gullemann
  Række  Serie 4
  Træningstider 

  Mandag kl. 18.30-20.30, græsbane 7

  Onsdag kl. 18.45-20.15, kunstgræs 1

  Træningssted
  Jens Jessens Vej 20
 • Herrer 4

   

  Træner Matthew Daniali, Mikkel Walldo, Mikkel Zacho Storm
  Række  Serie 4
  Træningstider 

  Mandag kl. 20.00-21.30, kunstbane 1

  Træningssted
  Jens Jessens Vej 20
 • Herrer 7m

 • Dame 1

  • Række: Serie 2
  • Træningstider:
  • Træner:
  • Kontakt:

  I VLI finder du en damefodbold ud over det sædvanlige, hvor kampgejst og det sociale er i centrum!
  Vi har en fælles træner til vores to hold: 11-mandsholdet, der spiller i serie 1 og 7-mandsholdet, der spiller i serie 1. Dermed finder man i klubben mange typer af spillere med vidt forskellige baggrunde: både øvede, mindre øvede og dem midt imellem. Det gælder for begge hold, at når vi er til kamp, spiller vi dels med ønsket om og viljen til at vinde og dels for at udvikle os sammen som hold. Samtidig har vi det sjovt og gør hinanden bedre gennem opbakning og god kampånd.
  I VLI er der både fokus på, hvordan holdet og den enkelte spiller kan udvikle sig, idet der er øje på sammenhængen mellem træning og kamp. Under træningerne øver vi teknik, taktik og samspil – oftest med udgangspunkt i kamplignende situationer. Samtidig har dameholdene et utrolig godt socialt fællesskab der medvirker til, at spillerne ofte selv opsøger ekstra turneringer i sommerhalvåret eller indendørs stævner om vinteren. Der er med andre ord masser af engagement og initiativ til at spille sammen. I vinterperioden, hvor der ellers er pause mellem turneringernes kampe i efteråret og foråret, er der ligeledes mulighed for at deltage i en Futsal turnering. Futsal spilles indendørs med 5 mand på banen og her dyrkes igen det sociale, ligesom det giver utrolig gode muligheder for at forbedre sin teknik til forårets sæson.
  Som det er gældende for resten af VLI kommer mange af klubbens medlemmer fra forskellige steder i landet. Ligeledes er der en overvægt af studerende, der læser i København og derfor har dameafdelingen også nedsat kontingent for studerende. Mange er startet i klubben alene, da man bliver taget godt imod med det samme og lynhurtigt føler sig som en del af holdet og et stort fællesskab. Dette er vi gode til at holde fast i også uden for banen, hvor vi altid møder talstærkt op til klubbens festlige arrangementer og andre sociale begivenheder. Så uanset niveau eller hvornår du sidst har spillet så tag udfordringen op med dig selv og kig forbi til en træning med os – det bliver fedt!
 • Dame 7m

  I VLI finder du en damefodbold ud over det sædvanlige, hvor kampgejst og det sociale er i centrum! Vi har en fælles træner til vores to hold: 11-mandsholdet, der spiller i serie 1 og 7-mandsholdet, der spiller i serie 1. Dermed finder man i klubben mange typer af spillere med vidt forskellige baggrunde: både øvede, mindre øvede og dem midt imellem. Det gælder for begge hold, at når vi er til kamp, spiller vi dels med ønsket om og viljen til at vinde og dels for at udvikle os sammen som hold. Samtidig har vi det sjovt og gør hinanden bedre gennem opbakning og god kampånd. I VLI er der både fokus på, hvordan holdet og den enkelte spiller kan udvikle sig, idet der er øje på sammenhængen mellem træning og kamp. Under træningerne øver vi teknik, taktik og samspil – oftest med udgangspunkt i kamplignende situationer. Samtidig har dameholdene et utrolig godt socialt fællesskab der medvirker til, at spillerne ofte selv opsøger ekstra turneringer i sommerhalvåret eller indendørs stævner om vinteren. Der er med andre ord masser af engagement og initiativ til at spille sammen. I vinterperioden, hvor der ellers er pause mellem turneringernes kampe i efteråret og foråret, er der ligeledes mulighed for at deltage i en Futsal turnering. Futsal spilles indendørs med 5 mand på banen og her dyrkes igen det sociale, ligesom det giver utrolig gode muligheder for at forbedre sin teknik til forårets sæson. Som det er gældende for resten af VLI kommer mange af klubbens medlemmer fra forskellige steder i landet. Ligeledes er der en overvægt af studerende, der læser i København og derfor har dameafdelingen også nedsat kontingent for studerende. Mange er startet i klubben alene, da man bliver taget godt imod med det samme og lynhurtigt føler sig som en del af holdet og et stort fællesskab. Dette er vi gode til at holde fast i også uden for banen, hvor vi altid møder talstærkt op til klubbens festlige arrangementer og andre sociale begivenheder. Så uanset niveau eller hvornår du sidst har spillet så tag udfordringen op med dig selv og kig forbi til en træning med os – det bliver fedt!
 • Fodboldfitness