Hvilke hold har Dans?

 

Begynder:
Her lærer vi grundtrin og basisvariationer i Engelsk Vals, Cha-Cha-Cha og Jive samt stifter bekendtskab med Quickstep.

 

Let-øvet:
Her arbejder vi med yderligere variationer i Engelsk Vals, Cha-Cha-Cha og Jive. Vi danser derudover Quickstep og lærer grundtrin og basisvariationer i Rumba. For at danse Let-øvet skal man have danset minimum en sæson på begynderholdet eller kunne basisvariationer i Engelsk Vals, Cha-Cha-Cha og Jive. 

 

Øvet:
Her arbejder vi med sværere variationer i Engelsk Vals, Cha-Cha-Cha, Jive, Quickstep og Rumba. Vi lærer derudover grundtrin i Wienervals, Tango og Samba. Der vil derudover også trænes en smule tenik og holdning. For at danse på Øvet skal man have danset minimum en-to sæsoner på Let-øvet eller kunne variationer i Engelsk Vals, Cha-Cha-Cha, Jive, Quickstep og Rumba. 

 

Rutineret:
Her danser vi alle danse, Engelsk Vals, Cha-Cha-Cha, Jive, Quickstep, Samba, Tango, Rumba og Wienervals. Vi arbejder med sværere variationer, flow, teknik og holdning. For at danse på Rutineret skal man have danset minimum to sæsoner på Øvet eller kunne variationer i Engelsk Vals, Cha-Cha-Cha, Jive, Quickstep, Samba, Tango, Rumba og Wienervals. 
Alle hold danser om torsdagen. Træningstidspunktet er mellem kl. 17-21 á en times varighed. Der er to sæsoner på et år, hhv. forårssæsonen fra januar og efterårssæsonen fra september. 
Undervisningen varetages desuden af vores yderst kompetente og glædesspredende danselærere, som alle er tidligere elite- eller professionelle dansere. Der er hver sæson tilknyttet 2 danselærer, som skiftesvis varetager træningen.