Velkommen til VLI Håndbold -CORONA retningslinjer

 

Hvem er vi?
Grundet corona-epidemien er der er en række regler og tiltag istandsat i vores haller for begrænse smitte. Det komplette regelsæt tilgåes under "Træningssted". Herunder er de vigtigste pointer opsat: Generelt: Ingen må møde op hvis de har symptomer, formodes smittet eller afventer testresultat. Såfremt en spiller bliver testet positiv efter kampen, skal det meldes tilbage til os. Der må maksimalt være 50 mennesker i hallen, dette inklusive spillerne på banen. Omklædning og bad Det er muligt at klæde om inden kamp i hallens omklædningsrum, så længe man overholder antallet af mennesker der må være i rummet, hvilket er skrevet på dørene. Indgangen til hallen foregår via to mødesteder der er indtegnet på kortet ved siden af og afhænger af den hal man skal spille i. Da det er stort hal-kompleks med mange brugere, er det ikke tilladt at opholde sig i omklædningsrummet længere end nødvendigt. Derfor er det heller ikke tilladt, at holde taktik-oplæg eller drikke øl efter en kamp. Det er ikke tilladt at gå ind i hallen, hvor kampen skal spilles, før at hallen er tom. Hallen er principielt tom 20 min. inden kampstart (vær dog opmærksom på der kan være forsinkelser mm.). Hvis man er færdig med omklædning inden hallen er ledig, bedes man forlade anlægget og vente udenfor indtil hallen er ledig, på det anførte mødested (se billedet herunder/vedhæftet) Det er muligt at gå i bad efter kamp, så længe man overholder antallet af mennesker der må være i rummet, hvilket er skrevet på dørene. Så snart man har været i bad skal man forlade anlægget. Opvarmning Det er ikke tilladt at varme op på gangarealer eller lign. Der er derfor afsat ca 20 minutter i kampprogrammet, til at man kan varme op i hallen inden kampstart. På forhånd tak for hjælpen med at overholde regler og retningslinjer.
Mere end Håndbold

VLI håndbold er en traditionsrig klub på Frederiksberg. Vi har fire seniorhold, fordelt ligeligt på to damehold og to herrehold, der rangerer fra serie 2 til kvalifikationsrækken.
Vi går op i det sportslige men i høj grad også det sociale. Vi er muligvis (formentlig) Københavnsområdets mest sociale klub! Vi arrangerer altid minumum tre store fester årligt, derudover en række andre sociale arrangementer såsom hjemmebanedage, strandhåndbold, bødekassefester mm., dertil kommer talrige spontane initiativer. Der er altid god stemning i hallen, og rigtigt sammenhold og samvær alle holdene imellem.

 

  Følg også med på Facebook og Instagram