Velkommen til VLI Fodbold

 


KasperPHygge

 

Den kongelige Veterinær- og Landbohøjskoles Idrætsforenings fodboldafdeling hører til på Jens Jessensvej på Frederiksberg. VLI Fodbold har ca. 120 aktive seniormedlemmer fordelt på 7 fodboldhold - 4 herre og 1 dame hold i 11 mands og 1 herre- og 1 damehold i 7 mands. 


VLI Fodbold har det billigste klubkontingent på Frederiksberg, og måske netop derfor har vi rigtig mange studerende i klubben. Alle seniorspillere kan dog være medlem af VLI Fodbold - hvad enten man er studerende, i arbejde eller arbejdssøgende. 

VLI Fodbold har en sportslig ambition om, at spille i Københavns Boldspils Unions bedste række. Dette er en ambition, som vi forfølger med både vores herre og vores dameafdeling. 

VLI Fodbold er også en klub, der tager imod alle spillere med åbne arme og sind. Klubben tiltrækker primært spillere der er flyttet til fra provinsen, det være sig sjælland, som fyn og jylland. Vi er en broget flok af spillere som repræsenterer de fleste egne af Danmark. Så som ny spiller er der stor chance for at du kender en spiller i klubben eller at du har fælles bekendte med nogen i klubben. Grunden til dette er nok, at VLI ikke har nogen ungdomsafdeling, hvorfor der ikke er nogle spillere der har været i klubben hele deres liv. Alle spillere i VLI Fodbold kommer sådan lidt rodløse, efter have spillet hele deres ungdom i deres barndomsklub. På denne måde er alle lige igen her i VLI Fodbold.

 

Gulle


Følg med på facebook - 
https://www.facebook.com/fodboldvli/

VLI • www.vli.dk • E-mail:mail@vli.dk - Web: CsiFa